BeeDiary

Poista tili

Tili suljetaan heti, ja samalla kaikki tilat, joiden ainoa omistaja olet: pesät, päiväkirja, varasto, kulut, kuvat ja kuitit. Avustajat menettävät pääsyn. Kaikki poistetaan pysyvästi 30 päivän kuluttua — siihen asti saat kaiken takaisin kirjautumalla.

  1. BeeDiary
  2. Muut
  3. Oma profiili
  4. Vaaravyöhyke
  5. Poista tili
  1. app.mybeediary.com
  2. Kirjaudu sisään
  3. Oma profiili
  4. Vaaravyöhyke
  5. Poista tili

Takaisin etusivulle