Διαγραφή λογαριασμού
Ο λογαριασμός απενεργοποιείται αμέσως, μαζί με όλες τις εκμεταλλεύσεις των οποίων είσαι ο μόνος ιδιοκτήτης: κυψέλες, ημερολόγιο, αποθέματα, έξοδα, φωτογραφίες και αποδείξεις. Οι βοηθοί χάνουν την πρόσβαση. Όλα διαγράφονται οριστικά σε 30 ημέρες — μέχρι τότε τον επαναφέρεις με σύνδεση.
- BeeDiary
- Περισσότερα
- Το προφίλ μου
- Ζώνη κινδύνου
- Διαγραφή λογαριασμού
- app.mybeediary.com
- Σύνδεση
- Το προφίλ μου
- Ζώνη κινδύνου
- Διαγραφή λογαριασμού
Υποστήριξη: support@mybeediary.com