Slet konto
Kontoen lukkes med det samme, og med den alle bedrifter, hvor du er eneste ejer: bistader, dagbog, lager, udgifter, billeder og kvitteringer. Hjælpere mister adgangen. Alt slettes permanent efter 30 dage – indtil da får du den tilbage ved at logge ind.
- BeeDiary
- Mere
- Min profil
- Farezone
- Slet konto
- app.mybeediary.com
- Log ind
- Min profil
- Farezone
- Slet konto
Support: support@mybeediary.com