Smazat účet
Účet se hned vypne a s ním všechna hospodářství, jejichž jsi jediným vlastníkem: úly, deník, zásoby, náklady, fotky a účtenky. Pomocníci ztratí přístup. Vše se trvale smaže za 30 dní — do té doby ho vrátíš přihlášením.
- BeeDiary
- Více
- Můj profil
- Nebezpečná zóna
- Smazat účet
- app.mybeediary.com
- Přihlásit se
- Můj profil
- Nebezpečná zóna
- Smazat účet