Fiók törlése
A fiók azonnal kikapcsol, vele együtt minden gazdaság, amelynek egyedüli tulajdonosa vagy: kaptárak, napló, készlet, költségek, képek és számlák. A segítők elveszítik a hozzáférést. Minden véglegesen törlődik 30 nap múlva — addig bejelentkezéssel visszaállíthatod.
- BeeDiary
- Több
- Profilom
- Veszélyzóna
- Fiók törlése
- app.mybeediary.com
- Bejelentkezés
- Profilom
- Veszélyzóna
- Fiók törlése
Támogatás: support@mybeediary.com