Usuń konto
Konto zostaje od razu wyłączone, a z nim wszystkie gospodarstwa, których jesteś jedynym właścicielem: ule, dziennik, zapasy, koszty, zdjęcia i paragony. Pomocnicy tracą dostęp. Wszystko zostanie trwale usunięte za 30 dni — do tego czasu przywrócisz je, logując się.
- BeeDiary
- Więcej
- Mój profil
- Strefa zagrożenia
- Usuń konto
- app.mybeediary.com
- Zaloguj się
- Mój profil
- Strefa zagrożenia
- Usuń konto
Wsparcie: support@mybeediary.com