Hesabı sil
Hesap hemen kapanır; tek sahibi olduğun tüm işletmeler de: kovanlar, günlük, stok, giderler, fotoğraflar ve fişler. Yardımcılar erişimini kaybeder. Her şey 30 gün sonra kalıcı olarak silinir — o zamana kadar giriş yaparak geri alırsın.
- BeeDiary
- Daha
- Profilim
- Tehlikeli bölge
- Hesabı sil
- app.mybeediary.com
- Giriş yap
- Profilim
- Tehlikeli bölge
- Hesabı sil