Выдаліць уліковы запіс
Уліковы запіс адключаецца адразу, а з ім і ўсе гаспадаркі, дзе ты адзіны ўладальнік: вуллі, дзённік, запасы, выдаткі, фота і чэкі. Памочнікі губляюць доступ. Усё канчаткова выдаляецца праз 30 дзён — да таго часу вернеш яго ўваходам.
- BeeDiary
- Яшчэ
- Мой профіль
- Небяспечная зона
- Выдаліць уліковы запіс
- app.mybeediary.com
- Увайсці
- Мой профіль
- Небяспечная зона
- Выдаліць уліковы запіс
Падтрымка: support@mybeediary.com